Design Collection е екстравагантна серия часовници за дами, в която акцентите са изчистеният дизайн, дръзките цветове, квадратната форма на циферблата и поразителните триизмерни декорации. Комбинация от изтънчен стил и ярки детайли, тези модерни дамски часовници впечатляват и с висококачествена изработка.

Елегантни часовници с 3D декорация на стъклото

В стъклото на всеки модел от тази гама на серията дамски часовници Design Collection на Jacques Lemans е вграден триизмерен декоративен елемент. Това оригинално дизайнерско решение преобразява ежедневния аксесоар в нетрадиционно и атрактивно допълнение към облеклото.

Моделът Design Collection 1-2092G е с изчистен дизайн в класическа цветова комбинация от черно и златисто. Корпусът на часовника е изработен от неръждаема стомана с жълто IP покритие. Каишката е кожена, в черен цвят, а стъклото е от подсилен минерал-кристал. Върху черния циферблат се откроява изящен златист орнамент във формата на сърце. Този оригинален детайл разчупва класическата визия на часовника и го превръща в изискан аксесоар.

Модерни дамски часовници от серия Design Collection с 3D декорация
Доминиращият цвят на модела Design Collection 1-2092H e наситеносиньото. Циферблатът и кожената каишка са решени в този красив син нюанс. С корпус, стрелки и релефна декорация в златисто е създаден завладяващ контраст. Орнаментът слънце и луна символизира баланса между мъжката и женската полярност, логиката и интуицията.

Дамският часовник 1-2092N от дизайнерската колекция на Жак Леман е изпълнен изцяло в сребристо. Изработен е от неръждаема стомана, с верижка тип меш. Сребристата триизмерна декорация в стъклото е деликатен детайл, който добавя блясък и уникалност към циферблата на модела.

Модерни дамски часовници в ярки цветове

Многообразието от модели в дръзки нюанси провокира въображението да се развихри отвъд стандартните цветови комбинации на облекло и аксесоари. Палитрата от искрящи цветове в съчетание с изчистен дизайн е създадена за дамите, чийто гардероб не се ограничава само до тоалети в безопасни неутрални тонове.

Моделът Design Collection 1-2056G е идеалният часовник за младите дами, които обожават розовия цвят. Циферблатът е розов, с изцяло изчистен дизайн и семпли сиви стрелки. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, а розовата кожена каишка е с красив сатенен завършек.

Дамски часовници Jacques Lemans Design Collection в ярки цветове
Искрящо синият цвят на модела Design Collection 1-2056C е магнит за окото. Изчистеният циферблат е съчетан със сатинирана кожена каишка. Часовник в този ярък нюанс на синьото е перфектното допълнение към летни тоалети.

Дамският часовник Design Collection 1-2056E е издържан изцяло в яркочервено. Този изпълнен с енергия цвят мигновено покорява сетивата. Моделът е подходящ за дамите, които обичат аксесоари в дръзки цветове и умеят да ги съчетават с облеклото.

Дамски часовници с квадратен циферблат

Дизайнерската колекция на Жак Леман включва и модерни дамски часовници с нестандартна форма на циферблата. Цветовете на моделите са свежи и разнообразни – синьо, светлорозово, цикламено, синьо-зелено, оранжево. Атрактивни са и дамските часовници в по-наситени нюанси на синьото и червеното. Предлагат се и стилни модели в неутрални тонове, като бежово, черно и бяло, които лесно се комбинират с различни по цвят тоалети.

Design Collection 1-2057S е изчистен модел, изработен от неръждаема стомана. Квадратният циферблат е в тюркоазен цвят, който приятно контрастира на бежовата кожена каишка. Правите линии, както и еднаквата ширина на корпуса и каишката, допринасят за оригиналната и запомняща се визия на часовника.

Дамски часовници Жак Леман от серия Design Collection с квадратен циферблат
Часовникът Design Collection 1-2057L е олицетворение на стил в ярък тон. Минималистичният дизайн и свежият прасковено оранжев цвят са безпогрешна комбинация за ефектен аксесоар.

От дамските часовници в по-тъмни тонове се откроява моделът Design Collection 1-2057F. Квадратният циферблат и кожената каишка са решени в кралско синьо. Този привлекателен универсален цвят се съчетава хармонично с пастелни нюанси, жълто, сиво и кафяво.

Design Collection е вдъхновяваща серия часовници за дами, които се стремят да бъдат различни, цветни и дръзки в избора на облекло и аксесоари. Всеки модел от тази колекция на Жак Леман е необикновено бижу, придаващо шикозен завършек на цялостната визия.

Translate »