Дамски часовници Жак Леман от серия La Passion

Модата в облеклото е многолика, с неизчерпаеми комбинации от цветове, разнообразие от силуети, материи и стилове. Всеки тоалет се нуждае от точния аксесоар. Ето защо в създаването на невероятните дамски часовници от серия La Passion са вложени въображение и страст, които дамите с изискан вкус ще оценят. Класически с изчистен дизайн, модели с кристали, цветни, сребристи и златисти – богатата гама часовници с прецизна изработка ще очарова и най-взискателните почитателки на модата.

Hybromatic – нова серия часовници с иновативно задвижване

Десетилетия опит в часовникарството позволяват на компанията Jacques Lemans да създаде иновативно хибридно задвижване, което съчетава преимуществата на механичния и кварцовия механизъм. Целта на разработената революционна идея е да се намали зависимостта от батерията в полза на самостоятелно генериране на енергията, необходима за работата на часовника. Благодарение на новаторската технология стилните часовници от серия Hybromatic комбинират функционалността на автоматичен часовник с прецизността на кварцов часовник.

Соларни часовници Жак Леман

Соларните часовници съчетават точността на кварцовите механизми с издръжливостта на автоматичните. Те стават все по-популярни и търсени заради икономичното задвижване с енергия от слънцето и отпадането на необходимостта от смяна на батерията. Новите модели соларни часовници Жак Леман се открояват с привлекателния си дизайн в класически или спортен стил и уникални комбинации от неръждаема стомана, дървени елементи и седеф.

Часовниците Жак Леман – точно време и стилна визия

Jacques Lemans е световноизвестен производител на ръчни часовници с високо качество на достъпна цена. Компанията е основана в средата на седемдесетте години на миналия век в Австрия. Продуктовата гама на бранда включва мъжки и дамски часовници Жак Леман в различни стилове – за любителите на класическия дизайн, за почитателите на спортната визия, както и за последователите на най-новите тенденции в модата.

Translate »