Мъжки спортни часовници Жак Леман

Часовниците от серия Sport на Jacques Lemans съчетават спортен стил с класически елементи, благодарение на което са перфектният избор както за ежедневието, така и за спортни занимания. Издръжливите материали и прецизната изработка гарантират безупречна функционалност дори при най-екстремни условия. Повечето от моделите мъжки спортни часовници Жак Леман са с водоустойчивост от 100 метра и са подходящи за плуване, сърф, гмуркане с шнорхел и други водни спортове.

Елегантни дамски часовници Жак Леман от серия Classic

Стилното облекло създава отлично първо впечатление, а добре подбраните аксесоари го затвърждават. С привлекателния си дизайн и първокласна изработка, моделите елегантни дамски часовници от серия Classic на Жак Леман придават отличителна завършеност на визията. Изчистените линии и фините детайли, в съчетание с класически цветове като черно, сиво, кафяво и бяло, оформят запомнящия се облик на часовниците от тази колекция.

Стилни мъжки часовници Жак Леман от серия Classic

Мъжките часовници от колекция Classic на Jacques Lemans са перфектната комбинация от модерни детайли и утвърдена традиция. Разнообразието от класически модели с кожена каишка или стоманена верижка, с кръгъл или правоъгълен циферблат улеснява избора на подходящ часовник за ежедневието или за специални събития. Непреходният дизайн и високото качество превръщат тези стилни мъжки часовници в универсални и издръжливи аксесоари.

Модерни дамски часовници от серия Design Collection

Design Collection е екстравагантна серия часовници за дами, в която акцентите са изчистеният дизайн, дръзките цветове, квадратната форма на циферблата и поразителните триизмерни декорации. Комбинация от изтънчен стил и ярки детайли, тези модерни дамски часовници впечатляват и с висококачествена изработка.

Дамски часовници Жак Леман от серия La Passion

Модата в облеклото е многолика, с неизчерпаеми комбинации от цветове, разнообразие от силуети, материи и стилове. Всеки тоалет се нуждае от точния аксесоар. Ето защо в създаването на невероятните дамски часовници от серия La Passion са вложени въображение и страст, които дамите с изискан вкус ще оценят. Класически с изчистен дизайн, модели с кристали, цветни, сребристи и златисти – богатата гама часовници с прецизна изработка ще очарова и най-взискателните почитателки на модата.

Hybromatic – нова серия часовници с иновативно задвижване

Десетилетия опит в часовникарството позволяват на компанията Jacques Lemans да създаде иновативно хибридно задвижване, което съчетава преимуществата на механичния и кварцовия механизъм. Целта на разработената революционна идея е да се намали зависимостта от батерията в полза на самостоятелно генериране на енергията, необходима за работата на часовника. Благодарение на новаторската технология стилните часовници от серия Hybromatic комбинират функционалността на автоматичен часовник с прецизността на кварцов часовник.

Соларни часовници Жак Леман

Соларните часовници съчетават точността на кварцовите механизми с издръжливостта на автоматичните. Те стават все по-популярни и търсени заради икономичното задвижване с енергия от слънцето и отпадането на необходимостта от смяна на батерията. Новите модели соларни часовници Жак Леман се открояват с привлекателния си дизайн в класически или спортен стил и уникални комбинации от неръждаема стомана, дървени елементи и седеф.

Часовниците Жак Леман – точно време и стилна визия

Jacques Lemans е световноизвестен производител на ръчни часовници с високо качество на достъпна цена. Компанията е основана в средата на седемдесетте години на миналия век в Австрия. Продуктовата гама на бранда включва мъжки и дамски часовници Жак Леман в различни стилове – за любителите на класическия дизайн, за почитателите на спортната визия, както и за последователите на най-новите тенденции в модата.

Translate »