Стилното облекло създава отлично първо впечатление, а добре подбраните аксесоари го затвърждават. С привлекателния си дизайн и първокласна изработка, моделите елегантни дамски часовници от серия Classic на Жак Леман придават отличителна завършеност на визията. Изчистените линии и фините детайли, в съчетание с класически цветове като черно, сиво, кафяво и бяло, оформят запомнящия се облик на часовниците от тази колекция. Не липсват и цветни предложения, сред които се открояват модели в тъмносиньо и червено. Камъни Swarovski допълват с блясък много от часовниците, а тези със седефен циферблат привличат погледа с деликатната си лъскавина.

Дамски класически часовници с кожена каишка

Циферблатът на дамския модел Monaco 42-9H е тъмносин, със семпли индекси и стрелки в цвят розово злато. Каишката от естествена кожа е в същия атрактивен нюанс на синьото и идеално допълва корпуса от неръждаема стомана с розово IP покритие. Стъклото е от подсилен минерал-кристал, а водоустойчивостта на часовника е 10 АТМ, което позволява да се носи при къпане и плуване.

Дамски часовници от серия Classic на Jacques Lemans с кожена каишка
Дамският часовник Milano 1-2024J е решен в изискан червен цвят, който не е нито твърде ярък, нито прекалено тъмен. Стрелките и индексите са сребристи, с изчистен дизайн. Ефектен детайл в този класически дамски часовник са фините червени къмъни Swarovski, разположени върху люнета. Часовникът е с корпус от неръждаема стомана и червена каишка от естествена кожа с щампа крокодил.

Дизайнът на модела York 1-2050E залага на оригиналната комбинация от бляскави кристали Swarovski и ефектен седефен циферблат. Корпусът на часовника е изработен от неръждаема стомана с жълто IP покритие, а каишката е от гладка кафява кожа. Индексите са маркирани с различни по големина камъни, нестандартно разположени върху светлия седефен циферблат. Разчупеният дизайн и деликатната лъскавина на седефа се допълват съвършено.

Елегантни дамски часовници със стоманена верижка

Milano 1-2110J е дамски класически часовник със семпъл тъмносив циферблат и корпус от неръждаема стомана в цвят розово злато. Изисканият контраст е подсилен с розови стрелки и индекси. Сивата стоманена верижка тип меш с фина оплетка и красиви завършващи елементи в цвят розово злато придава модерен облик на модела.

Елегантни дамски часовници от серия Classic със стоманена верижка
Дамският часовник Milano 1-2016A е елегантен аксесоар, изработен от неръждаема стомана, с бял циферблат, бели индекси и стрелки, и стоманена верижка. Към класическата визия на модела е добавен дискретен блясък с декорация от камъни Swarovski, инкрустирани по цялата повърхност на люнета.

Моделите със седефен циферблат безспорно са едни от най-атрактивните класически дамски часовници на Jacques Lemans. Сиво-зеленият седефен циферблат с инкрустирани кристали Swarovski е акцентът в дизайна на модела Milano 1-2001J. Корпусът на часовника е от неръждаема стомана. Верижката е тип меш, с изящна оплетка в сребрист цвят.

Стилни дамски часовници с верижка от стомана и керамика

Елементите от високотехнологична керамика, вложени в стоманената верижка, увеличават значително издръжливостта на тези модели елегантни дамски часовници.

Оформен в съчетание от цвят розово злато и тъмносиньо, дамският часовник High Tech Ceramic 42-7R привлича погледа с изчистения си дизайн и прецизна изработка. Корпусът е от неръждаема стомана с розово IP покритие. Семплият циферблат е тъмносин, с розови стрелки и индекси. В розовата стоманена верижка са вложени сини керамични сегменти.

Дамски часовници от колекция Classic с верижка от стомана и керамика
High Tech Ceramic 42-7L е модел с изчистен класически дизайн в бяло и златисто. Верижката е комбинация от стомана с жълто покритие и бели керамични сегменти. Индексите са маркирани с инкрустирани камъни Swarovski, които придават уникалност на белия изчистен циферблат. Часовникът в бяло и златисто, семпло украсен с кристали, е идеалният аксесоар за стилни дами.

Дамският модел York 1-1651E залага на изисканото съчетание от бяло и сребристо. Часовникът е с бял правоъгълен циферблат и семпли стрелки и индекси. Фините стоманени сегменти и издължените керамични елементи на верижката допълват перфектно правоъгълната форма на часовника.

Дамските часовници Classic са елегантни аксесоари с изчистен дизайн и модерни елементи от керамика, кристали и седеф. Издържани в стилни цветови съчетания и с безупречна изработка, моделите от класическата серия на Жак Леман са изискан акцент към ежедневни и официални дамски тоалети.

Translate »