Мъжките часовници от колекция Classic на Jacques Lemans са перфектната комбинация от модерни детайли и утвърдена традиция. Разнообразието от класически модели с кожена каишка или стоманена верижка, с кръгъл или правоъгълен циферблат улеснява избора на подходящ часовник за ежедневието или за специални събития. Непреходният дизайн и високото качество превръщат тези стилни мъжки часовници в универсални и издръжливи аксесоари.

Елегантни мъжки часовници с кожена каишка

Моделът London 1-2125C е с корпус от неръждаема стомана с жълто IP покритие и черна кожена каишка. Циферблатът е черен, с жълти индекси и стрелки с бяло фосфорно покритие. Стъклото е от подсилен минерал-кристал. Часовникът разполага с изнесен секундар на 9 часа и дата на 3 часа. Стилният класически модел в черно и златисто има и функция аларма.

Мъжки часовници от серия Classic на Жак Леман с кожена каишка
Елегантен мъжки часовник за ежедневно носене е изчистеният модел Stockholm 1-2010C. Циферблатът е в наситен син цвят, с бели индекси и стрелки. На 3 часа е разположен прозорец за показване на датата. Часовникът е с корпус от неръждаема стомана и синя кожена каишка с щампа крокодил. Многоъгълната форма на люнета придава уникалност на модела.

Format 1-1383E е мъжки класически часовник с правоъгълна форма, изработен от неръждаема стомана. Циферблатът е черен, със сребристи стрелки, индекси и римски цифри. Разполага с дата на 6 часа. Кожената каишка на модела е в кафяво, с щампа крокодил.

Стилни мъжки часовници със стоманена верижка

Моделът Sydney 1-2096E е перфектната комбинация от сребристо и златисто. Изработен е от неръждаема стомана, като някои от елементите са с жълто IP покритие. Часовникът е с бял циферблат и жълти индекси и стрелки. На 3 часа е разположен индикатор за дата. Люнетът и коронката са в златист цвят. Част от сегментите на стоманената верижка също са с жълто покритие. Часовникът е водоустойчив до 10 АТМ, което позволява да се носи при къпане и плуване.

Стилни мъжки часовници от серия Classic със стоманена верижка
Мъжкият класически часовник Milano 1-1951H е елегантен модел със стоманена верижка тип меш. Дизайнът залага на изискания контраст между сивия циферблат и индексите и стрелките в цвят розово злато. Часовникът разполага с аналогова скала за дата на 3 часа и система за 24-часова ориентация на 6 часа. Добавена е и аналогова скала на 9 часа, която показва деня от седмицата.

Оригинален и нестандартен е моделът Mogana 1-1355C от колекцията стилни мъжки часовници Classic. Той е с правоъгълна форма и верижка от неръждаема стомана. Циферблатът е черен, със сребристи стрелки, арабски цифри и индекси. На 1 часа е разположена аналогова скала за дата, а системата за 24-часово ориентиране на 7 часа е ефектно оформена в полукръгла скала.

Мъжки часовници със стоманена верижка с керамика

Освен на привлекателен дизайн тази гама класически мъжки часовници на Жак Леман залага на елементи от високотехнологична керамика, която е многократно по-здрава от стоманата. Всеки модел е безупречно съчетание от естетика и издръжливост.

С модерния си дизайн изцяло в черно моделът Dublin 1-1941C ще подчертае стилната мъжка визия. Часовникът е изработен от неръждаема стомана с черно IP покритие. В стоманената верижка са вложени керамични сегменти, които са устойчиви на надраскване и запазват красивата си гладка повърхност в продължение на дълги години. Моделът е с правоъгълна форма и черен циферблат. В същия цвят са решени индексите и стрелките. Часовникът разполага с прозорец за дата на 6 часа, система за 24-часова ориентация и функция хронограф.

Мъжки часовници от колекция Classic със стоманена верижка с керамика
Оформен в неостаряващата комбинация от бяло и черно, мъжкият часовник York 1-1580E впечатлява с изчистен дизайн и изящни линии. Изработен е от неръждаема стомана с черно IP покритие. Моделът е със сапфирено стъкло, което е изключително здраво и устойчиво на надраскване. Циферблатът е в бяло и черно, с дата между 4 и 5 часа. Часовникът разполага и със система за 24-часово ориентиране на 3 часа и функция хронограф. В средната част на стоманената верижка са разположени бели керамични сегменти.

Мъжкият модел Dublin 1-1389E е атрактивно съчетание от черна керамика и стомана в цвят розово злато. Часовникът е с правоъгълна форма и черен циферблат, върху който се открояват стрелки и индекси в розово. На 6 часа е разположен прозорец за дата. Черните керамични елементи в стоманената верижка подсилват красивия дизайн на аксесоара.

Серията Classic на Жак Леман предлага класически мъжки часовници, които са дискретно допълнение към ежедневно или бизнес облекло, както и привличащи погледа модели с нестандартно оформление. Стилният дизайн, вниманието към детайла и прецизната изработка обединяват всички модели от тази колекция, създадена да подчертае модерната визия на съвременния мъж.

Translate »