Модата в облеклото е многолика, с неизчерпаеми комбинации от цветове, разнообразие от силуети, материи и стилове. Всеки тоалет се нуждае от точния аксесоар. Ето защо в създаването на невероятните дамски часовници от серия La Passion са вложени въображение и страст, които дамите с изискан вкус ще оценят. Класически с изчистен дизайн, модели с кристали, цветни, сребристи и златисти – богатата гама часовници с прецизна изработка ще очарова и най-взискателните почитателки на модата.

Jacques Lemans описва часовниците La Passion като „аксесоари, които подчертават индивидуалността на притежателката“.

Дамски часовници La Passion с кристали Swarovski

Голяма част от красивите дамски часовници Jacques Lemans La Passion са декорирани с камъни Swarovski. При някои модели блясъкът е деликатен, докато други впечатляват от пръв поглед с циферблати, пищно обсипани с кристали.

Часовникът La Passion LP-133B е с класически дизайн в бял цвят и кожена каишка. Акцент в този изискан модел е люнетът, изцяло декориран с камъни. Циферблатът е изчистен, с кристални индекси и прозорец за датата.

Дамски часовници от серия La Passion с кристали Swarovski
С по-голяма доза блясък е решен моделът La Passion LP-131B от неръждаема стомана с розово IP покритие. Широка ивица от бляскави фини камъни обгражда минималистичния циферблат. Стилната композиция е допълнена от стоманена верижка с оригинално оформени сегменти.

Същия дизайн има и моделът La Passion LP-131A, който е изцяло в сребристо. Корпусът и верижката са от висококачествена неръждаема стомана. Циферблатът е сив, със сиви стрелки и индекси.

С още повече блясък пленяват дамските часовници Жак Леман от серия La Passion, чийто циферблат е изцяло декориран с кристали Swarovski.

Milano 1-2035K е елегантен часовник, изработен от неръждаема стомана с жълто IP покритие. Моделът се откроява с циферблата си, изцяло обсипан с жълти камъни Swarovski. Фината стоманена верижка тип меш допълва перфектно искрящите камъни. Комбинацията от златисто и кристален блясък е изискана и непреходна.

Дамски часовници Jacques Lemans La Passion с камъни Swarovski
За дамите с предпочитания към сребристи аксесоари е подходящ моделът Milano 1-2035H. Той е изработен от неръждаема стомана, с верижка тип меш. По цялата повърхност на циферблата са инкрустирани бели кристали Сваровски. Финесът и блясъкът на този часовник няма как да останат незабелязани.

Циферблат, богато инкрустиран с кристали, може да бъде стилно съчетан и с кожена каишка. Дамският часовник модел Rome 1-1686A е с корпус от неръждаема стомана и тъмнокафява кожена каишка. Циферблатът е изцяло покрит с кафяви камъни Swarovski. Меките отблясъци на кристалите в кафявата гама са отличен избор за дамите, които харесват непоказния лукс.

Цветни модели дамски часовници от серия La Passion

Ако желаете да добавите ярък щрих към облеклото си, цветният часовник е идеалният аксесоар. Освен класическите черни, бели и кафяви дамски часовници колекцията La Passion предлага и възхитителни модели в дръзки или наситени тъмни цветове.

La Passion 1-2031E е часовник с изчистен дизайн, изработен от неръждаема стомана. Циферблатът е семпъл, със сиви индекси и стрелки. Каишката в свеж зелен цвят придава индивидуалност на модела. Часовникът е подходящ аксесоар за ефирни летни тоалети, особено за тези с ботанически принтове или флорални мотиви.

Цветни дамски часовници Жак Леман от колекция La Passion
В модерен син цвят е изпълнен дамският часовник La Passion LP-128D. Циферблатът е изчистен и нестандартно оформен, с удължени бели индекси, разположени около семпли сини стрелки. Корпусът и верижката тип твърда гривна са изработени от неръждаема стомана с тъмносиньо покритие. Елегантен и оригинален модел за дами, които харесват стилни аксесоари с изчистени линии.

Моделът Venice 1-1380D е решен в магнетичен нюанс на лилавото. Часовникът мигновено приковава погледа с едрите лилави камъни Swarovski, разположени от двете страни на квадратния изчистен циферблат. Корпусът е от неръждаема стомана, стрелките са сиви. Лилавият цвят е магичен, загадъчен и много харесван от творческите натури. Дамите с артистични заложби ще оценят високо този отличителен часовник в лилаво.

Привлекателните модели дамски часовници от серия La Passion на Жак Леман са модни аксесоари, които лесно се вписват в ежедневна или официална визия. Разнообразието от дизайни, цветове и декорации позволява всяка дама да избере часовник, с който да изрази самоуверено своята индивидуалност и усет за стил.

Translate »